Training coronaproof communiceren

Met welke communicatiemiddelen blijf je – ondanks de coronacrisis – in contact met ouders? Hoe behoud je de verbinding die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind? In deze korte digitale training wisselen we met elkaar van gedachten en ontdekken we samen manieren om de communicatie te verbeteren. Je denkt na over met welke communicatiemiddelen je - ondanks de coronacrisis - in contact blijft met ouders. Je leert hoe je de verbinding behoudt die zo belangrijk is voor de ontwikkeling van het kind. 

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,6.

De training wordt gegeven door een van de ervaren communicatieadviseurs van Huis Communicatie. Zij hebben ruime ervaring met het onderwijs. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en daarom vinden de trainingen digitaal plaats. De training duurt van 14.00 - 16.30 uur. 

Voor wie is de training coronaproof communiceren?

De training is geschikt voor medewerkers en directeuren in PO en VO en duurt 2,5 uur. Indien gewenst passen wij het programma aan en maken we een training op maat. 

Agenda

Op dit moment zijn er nog geen data bekend. Heb je interesse in deze training? Neem dan contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Ik heb interesse in een communicatietraining op maat

De communicatietrainingen van Huis Communicatie

Benieuwd naar welke trainingen we nog meer aanbieden? Op onze trainingspagina vind je het totaalaanbod van Huis Communicatie. Hieronder zetten we ze apart op een rij. 

 

Heb je interesse om een van onze trainingen op te nemen in het programma van de academie, dan is het goed om te weten dat je onze toelichtende teksten één-op-één over kunt nemen en kunt plaatsen in het cursusboekje of op de website van een academie.

Ondersteuning nodig bij het cursusboekje of de website van de academie in de vorm van goed geschreven teksten of een passende vormgeving? Huis Communicatie helpt graag. Neem voor meer informatie contact op met Janneke Dijke via 0252 34 36 48 of jdijke@huiscommunicatie.nl.