Communicatietraining op maat

Huis Communicatie biedt verschillende communicatietrainingen, speciaal ontwikkeld voor onderwijsprofessionals. Een training op maat? Wij verzorgen het voor je.

De trainers van Huis Communicatie zijn communicatiedeskundigen met veel kennis van het onderwijs. Zij hebben geruime tijd gewerkt als journalist, waardoor zij weten hoe je een goede tekst schrijft en hoe je je boodschap duidelijk verwoordt. Onze trainingen zijn praktisch toepasbaar. 

neem vrijblijvend contact met ons op ⇨ 

Huis Communicatie

Deelnemers waarderen onze trainingen gemiddeld met een 8,8.

Overzicht van onze communicatietrainingen

Benieuwd welke trainingen we aanbieden? Hier zetten we ze op een rij. In de toelichting vertellen we wat je van de training kunt verwachten. Heb je interesse om een van onze trainingen op te nemen in het programma van de academie, dan is het goed om te weten dat je onze toelichtende teksten één op één kunt plaatsen in het cursusboekje of op de website van een academie.

Speciaal voor academies

Ondersteuning nodig bij het cursusboekje of de website van de academie in de vorm van goed geschreven teksten of een passende vormgeving? Huis Communicatie denkt graag mee. Neem voor meer informatie contact op met Janneke Dijke via T 0252 34 36 48 of E jdijke@huiscommunicatie.nl. 

Mail Janneke