De zomervakantie staat voor de deur! Lees hier wanneer wij deze zomer voor jullie klaarstaan. 

Huis Communicatie is live!

Huis Communicatie is live!

Heb je onze nieuwe website al bezocht? Hij is al een kleine tijd live, maar we zouden Huis Communicatie niet zijn als we de laatste weken niet druk waren met de puntjes op de i te zetten. We zijn benieuwd naar jouw mening!

Na heel wat weken hard werken, is onze eigen nieuwe website live. Waarvoor kun je op onze nieuwe website terecht?  

Wat we voor jou kunnen doen

Heb je ons nodig voor strategisch advies, ondersteuning bij de ontwikkeling naar een integraal kindcentrum of het ontwikkelen van een aansprekend publieksjaarverslag in videovorm? Bij ‘Wat we doen’ lees je wat we voor je kunnen betekenen en waarin we je kunnen adviseren. We zijn graag jouw sparringpartner, adviseur en ideeënmachine en nemen de uitvoering met liefde uit handen. Kijk ook eens bij ‘Werk’ om te zien wat voor mooie projecten we voor andere opdrachtgevers gedaan hebben.

Wie we zijn en waar we voor staan

Maak kennis met ons team! Onze communicatieadviseurs werken elke dag met toewijding en plezier samen met onze opdrachtgevers uit het onderwijs. We vertellen je graag hoe we dat doen én waarom.

Inspiratie en tips

Regelmatig schrijven we een grote variatie aan artikelen waar je als school of schoolbestuur veel aan hebt. Waarom is het lastig om eenheid in een team te krijgen? Waar moet een goed logo bijvoorbeeld aan voldoen? Hoe communiceer je optimaal met de (G)MR? Neem eens een kijkje op ons blog.

Natuurlijk zijn we benieuwd naar je mening. Heb je een goede tip, een wijs advies of staat datgene waar je advies of ondersteuning bij zoekt niet op onze website? Dan horen we graag van je. Mail of bel ons, we staan voor je klaar.