Blogs

Corona-proof werven in het vo

Corona-proof werven in het vo

Dit is het moment dat leerlingen zich gaan oriënteren op een school voor voortgezet onderwijs. De aangescherpte maatregelen hebben het niet makkelijker gemaakt om toekomstige leerlingen en hun ouders hartelijk te verwelkomen. Maar ook in deze tijd kun je leerlingen en ouders enthousiasmeren voor jouw school. Neem ze online mee!
Tips om vacatures te vervullen

Tips om vacatures te vervullen

Een wervingscampagne opzetten is niet zomaar iets. Je moet met de juiste toon de juiste doelgroep aanspreken en dan ook nog de juiste personen. Het lerarentekort maakt het nog een stuk lastiger. Wil je dat leraren juist bij jou willen werken en in al het lerarenwervingsgeweld voor jouw school kiezen? Lees dan door.

Waar moet een goed logo aan voldoen? 4 tips!

Waar moet een goed logo aan voldoen? 4 tips!

Een goed logo kan jouw school of bestuur op de kaart zetten. Een mens heeft altijd al de behoefte gehad om zich in symbolen te uiten. En dat is niet voor niets, want een simpel plaatje zegt soms meer dan duizend woorden. Maar hoe pak je dat aan, een logo ontwikkelen dat zorgt voor een goede uitstraling, naamsbekendheid en herkenbaarheid? We zetten vier tips voor je op een rij.
Wat is de meerwaarde van een goede schoolgids?

Wat is de meerwaarde van een goede schoolgids?

We kennen het allemaal, de extra drukte in het laatste kwartaal van het schooljaar. Alles regelen voor de zomervakantie en dan moet ook de schoolgids nog geschreven worden voor het volgende schooljaar. Hoe gemakkelijk is het dan als je de nodige informatie kunt inladen via Scholen op de kaart en er een schoolgids uitrolt? Klinkt ideaal, maar is het ook effectief? Onze collega Talitha schreef er een artikel over.
Content is king

Content is king

Als het er visueel maar goed uitziet, dan is het product geslaagd. Echter als je een boodschap goed wilt overbrengen, dan gaat het toch echt om goede inhoud. Content is king.
1 2